Paterskerk

J.Baptist Davidstraat, 2850 Boom, Antwerpen, BE

Afbeeldingen

Beschrijving

Na het succes van de omvorming van de Minderbroederskerk Patershof tot een hotel,
recentelijk beloond met een Renovatieprijs, hebben wij een volgende kerkproject gerealiseerd te Boom, de omvorming van de Paterskerk tot wooneenheden, is niet minder gedurfd.
Dit project is eveneens gerealiseerd door projectontwikkelaar Investpro, samen met de zusterbedrijven algemene aannemer IBO en staalconstructeur IMW.
“Residentie De Paterskerk” werd omgevormd tot 19 kerklofts. 14 lofts, gelegen in de voormalige kerk en klooster, zijn toegankelijk via de nieuwe hoofdingang, gelegen in de Jan Baptist Davidstraat. De overige 5 lofts op het gelijkvloers in de voormalige kerk hebben elk een aparte ingang gekregen.
De verschillende lofts, waarvan 13 in duplex-vorm, zijn voorzien met 1 tot 3 slaapkamers en hebben elk een afzonderlijk terras.
Elke wooneenheid heeft tevens de mogelijkheid een autostaanplaats achter de kerk aan te schaffen, te midden in de rust en het groen, …
Ideaal gelegen voor jonge gezinnen, met verschillende scholen in de buurt, doch ook dichtbij het park en met een goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer en de auto via de A12.
De autostaanplaatsen kunnen aangekocht worden aan een prijs van 13.636 euro exclusief kosten.
De gemeenschappelijke kosten zullen ongeveer 90 euro bedragen.

Video Presentatie

Kaart