Appartement - SV 3A

Kattelijnestraat 84-86-88, 2800 Mechelen, Antwerpen, BE

Overzicht

Adres
Kattelijnestraat 84-86-88
Stad
Mechelen
Prijs
€ 457.500
Type
Appartement -
Status
Te koop
Oppervlakte:
113 m2
Oppervlakte terras:
11,72 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
1

Beschrijving

Schuttevee is een kleinschalig project, gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk, met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat.
Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje. 

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 112,5m² met een zonnig terras van 8,88m² met prachtig uitzicht op de Sint-Katelijnekerk.
Het appartement wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen naar eigen smaak en stijl en voldoet aan alle energienormen.  
In de ondergrondse parking, met plaats voor 14 wagens en heel wat fietsen, is er mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt.
Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed.

Kortom, een pareltje!

Plattegrond

Kaart

Meer informatie

Wij helpen u graag verder

Wenst u graag meer informatie omtrent dit project, had u graag met ons alle mogelijkheden eens overlopen? Of wilt u ter plaatse eens een kijkje nemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tel:
+32 (0) 15 277 036
E-mail:
info@investpro.be

Meer

Andere panden binnen dit project

Alle