Appartement - VL B2.05

Torenstraat 1, 2830 Willebroek, Antwerpen, BE

Overzicht

Adres
Torenstraat 1
Stad
Willebroek
Prijs
€ 322.000
Type
Appartement -
Status
Te koop
Oppervlakte:
134,6 m2
Oppervlakte terras:
10,35 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Beschrijving

Vaartlink is een nieuw en aantrekkelijk woonproject vlakbij het centrum van Willebroek. Het project bestaat uit 61 appartementen, verdeeld in 2 fases (blok A en blok B - C). De werken van fase 1 (blok A) zijn reeds gestart op 01 augustus 2017.
 
Met zijn hedendaagse doch tijdloze architectuur biedt Vaartlink een waaier aan verschillende appartementen (1-2-3 slaapkamers), elk met terras en/of tuin. De woonoppervlaktes variëren van 67 tot 158 m².
Ondergronds bevinden zich 54 autostaanplaatsen en een heleboel fietsenstallingen.
Het is een eigentijds en betaalbaar woonproject dat beantwoordt aan de woonverwachtingen van vandaag.
 
Je vindt Vaartlink op de hoek van de Torenstraat en de Van Landeghemstraat. Winkels, scholen, banken, bakkers, horeca en openbaar vervoer liggen allemaal op wandelafstand. Elke dinsdag is het bovendien markt op slechts 200m van het project vandaan.
 
De afwerkingen gebeuren naar keuze van de klant en dit alles met ruime budgetten en mooie materialen. Een hoog wooncomfort is hier absoluut aan de orde.
 

Plattegrond

Kaart

Meer informatie

Wij helpen u graag verder

Wenst u graag meer informatie omtrent dit project, had u graag met ons alle mogelijkheden eens overlopen? Of wilt u ter plaatse eens een kijkje nemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tel:
+32 (0) 15 277 036
E-mail:
info@investpro.be

Meer

Andere panden binnen dit project

Alle