Nieuws

Investpro opent nieuw verkoopkantoor

Leen De Moor en MadeInMechelen

Tot nu toe was het verkoopkantoor van projectontwikkelaar Investpro gevestigd in de gebouwen van Investpro en aannemer IBO aan de Steenweg op Blaasveld in Heffen. Nu werd gekozen voor een apart verkoopkantoor in de Schalkstraat in Willebroek, waar de drie medewerkers extra aandacht kunnen besteden aan potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in één van de woonprojecten van Investpro.

Ze zullen dat doen aan de hand van digitale presentaties, materialenstalen voor de keuze van afwerking, 3D-voorstellingen en maquettes. Aangevuld met de technische kennis van het verkoops- en afwerkingsteam zorgt dat voor een optimale begeleiding van kopers.

Het nieuwe verkoopkantoor is ondergebracht in een project op de gronden van het vroegere Willebroekse zwemcomplex. Het complex stond lage tijd leeg tot de gemeente Willebroek een wedstrijd uitschreef voor bouwpromotoren. NV Investpro werd uitgekozen en realiseerde een project voor jong en oud, met of zonder service en veel mogelijkheden, zoals een conciërge, dokters, een bistro, fitness, kapper, bibliotheek en tuin, allemaal op wandelafstand van winkels en op 100 meter van de A12.

Investpro bestaat intussen 25 jaar, en heeft in die kwarteeuw een reeks indrukwekkende realisaties op zijn naam gezet met o.a. bedrijvenpark De Veert in Willebroek, een woonpark in de Venusstraat in Blaasveld en woonproject Alfred Ost aan het zeekanaal in Willebroek, waar volgend jaar wordt gestart met de bouw van 61 appartementen.

Investpro specialiseerde zich tevens in religieus vastgoed. In Mechelen werd het Patershof gerealiseerd: een klooster en naastgelegen fabriek werden verbouwd tot het Patershof met kloosterloften, industriële loften en nieuwbouwappartementen rond een woonerf. De nabijgelegen kerk werd verbouwd tot het befaamde kerkhotel Martin’s Patershof.

 

Ook in Boom werden voor het project Paterskerk loften gecreëerd in een kerkgebouw.

Intussen wordt volop gewerkt aan de realisatie van nieuwe projecten, zoals een wooncomplex in de Mechelse Schorsmolenstraat. Zopas werd een bouwvergunning verleend voor 61 appartementen nabij het kanaal en het centrum in Willebroek en in Breendonk werd gestart met een architecturale voorstudie voor woonentiteiten in een park met uitzicht op het golfcentrum.

 

Bron: Made In Mechelen