Nieuws

Nieuw verkoopkantoor geopend te Willebroek

Op vrijdag 21 oktober 2016 is ons nieuw verkoopkantoor in residentie De Schalk te Willebroek geopend.  

We hopen dat ons nieuw verkoopkantoor een mooie bijdrage kan leveren aan ons verkoopproces. 

Het is van hieruit dat we onze klanten willen begeleiden, de eerste contacten leggen, onze projecten voorstellen, compromissen afsluiten, voorbereidingen doen naar de keuzes van de afwerking en alle bijkomende afspraken maken die nog niet in het appartement zelf kunnen plaatsvinden. 

Op heden zijn 7 projecten in verkoop: in Willebroek, Mechelen, Ruisbroek, Boom, Sint Niklaas,  Dendermonde en Ieper en er wordt druk gewerkt aan 3 nieuwe projecten voor de nabije toekomst. 

Vorige maand mochten we de bouwvergunning ontvangen voor de realisatie van een appartementencomplex hier in Willebroek, op de hoek van de Van Landeghemstraat en de Torenstraat. Het project zal bestaan uit 3 gekoppelde gebouwen met in totaal 61 appartementen rondom een private tuin en 54 ondergrondse staanplaatsen. De werken zullen van start gaan in het voorjaar 2017.

Ook enkele weken geleden ontvingen we de vergunning voor de verbouwing van kantoren naar 9 appartementen in Overijse. Nog dit jaar beginnen we met de verbouwingswerken.

De verkoop voor beide projecten zal van start gaan eind 2016 – begin 2017.

Verder zijn we ook bezig met de voorstudie van een prachtig project in Breendonk met uitzicht op het naastgelegen golfterrein. 

U kan in ons kantoor steeds terecht van de nodige informatie en klantenbegeleiding.