Tweemolens

Schorsmolenstraat, 2800 Mechelen, Antwerpen, BE

Afbeeldingen

Beschrijving

Het nieuwbouw project omvat 2 residenties, met in totaal 46 wooneenheden: Residentie “Schorsmolen” met 24 wooneenheden, en Residentie “Korenmolen” met 22 wooneenheden.
 
De beide residenties worden in 2 fasen gebouwd: Residentie “Schorsmolen” in de 1ste fase, en Residentie “Korenmolen” in de 2de fase.
 
In het woonproject is er een ideale mix van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, van 70 m²  tot 125 m², met elk een ruim terras. De appartementen op het gelijkvloers hebben een privétuin, en op de 3de verdieping bevinden zich de 9 penthouses.
 
In de ondergrondse kelder bevinden zich 58 autostaanplaatsen, fietsenstallingen, de technische lokalen en de toegang tot de verschillende gangen van beide residenties.
 
Bovengronds bevinden zich de inkomgehelen van de verschillende gangen, een extra fietsenberging, de inrit naar de ondergrondse parkeergarage, en 11 bovengrondse parkeerplaatsen. Elke verdieping is te bereiken via de lift in elke inkom.  
 
Met de nodige aandacht voor akoestiek, isolatie, ventilatie, het gebruik van duurzame materialen en de toepassing van vloerverwarming in elk appartement wordt het energieverbruik sterk beperkt.
 
Met de hedendaagse architectuur, met aandacht voor licht en lucht, de praktische indeling en de goede oriëntatie wordt de Residentie een thuis met een hoog wooncomfort.
 
Residenties “Schorsmolen” en “Korenmolen” staan voor wonen en leven vlakbij het bruisende stadsleven van Mechelen.  Met het treinstation van Mechelen op fietsafstand, bushaltes op de hoek, en de op- en afrit van de E19 richting Brussel en Antwerpen is een vlotte bereikbaarheid verzekerd.
 
Ook heeft deze buurt een waaier aan voorzieningen binnen handbereik, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Kaart