Over Ons

Uw project realiseren vergt tijd en moeite. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe woonst, een opbrengstpand, een winkel of kantoren, er komt heel wat bij kijken. Of misschien heeft u een gunstig terrein, en zoekt u een betrouwbare partner voor de ontwikkeling ervan.

Investpro gelooft in een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen centraal staan.

Investpro heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector, en is sinds meer dan 20 jaar actief in de vastgoed- ontwikkeling: nieuwbouw op greenfields, inbreidingsprojecten in stadscentra, herbestemming van kerkgebouwen, ... een mooie en constant vernieuwende portefeuille van projecten is hiervan het resultaat.

Telkens streeft Investpro ernaar comfortabele en stijlvolle eigendommen aan te bieden met meerwaarde door ligging, duurzaamheid, en energie-vriendelijkheid.

Uw ideeën qua afwerking en technieken volgens uw budget brengen het geheel tot leven.

Investpro maakt deel uit van een familiale groep, waartoe ook volgende bedrijven behoren:

IBO NV

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland. 

Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

 IBO RGB 2

Golf Club Puurs

Het Golf Club Puurs bestrijkt 6.25 ha waarvan 1.25 ha bebost. Een strategisch geplaatste waterpartij zorgt voor extra spanning en plezier.

Het mooie clubhuis met zijn terrassen, meeting lounge en restaurant vormt een uniek kader voor uw zakelijke meetings, een partijtje golf, of relaxed oefenen aan de afslagplaats.

 gcp logo 1